Over mij

Over mij

Eén van mijn passies is reizen. Ik vind het heerlijk om nieuwe mooie en sfeervolle plekken te ontdekken, te genieten van de natuur en soms juist van de bruisende stad, nieuwe mensen te ontmoeten en connecties te maken en mijn visie te vergroten door nieuwe culturen en gewoontes te leren kennen.

Voor mij komt dit allemaal samen in een mooie mix tijdens het reizen.

Waar sta ik voor

“Mijn droom is om zoveel mogelijk mensen te helpen hun welzijn te vergroten en meer uit het leven te halen. Naar een leven vol Joy!”

Nadat mijn leven plots op zijn kop stond door een combinatie van een burn-out en gezondheidsproblemen ben ik heel mijn leven onder de loep gaan nemen.

Hoe ga ik om met mijn gezondheid, waarom raken bepaalde dingen mij en waarom reageer ik soms op een bepaalde manier en wat zit daar onder, wat wil ik eigenlijk met mijn leven, waar word ik gelukkig van?

Vanuit deze vragen en mijn persoonlijke reis is OPcoachingandhealth ontstaan.

Dit kwam natuurlijk niet uit het niks..

Tijdens mijn eigen reis leerde ik dat ik gezondheid en waarom mensen doen wat ze doen reuze interessant vond. En hier ben ik mij dan ook in gaan verdiepen. Waarbij de mensen die mij begeleiden en hielpen tijdens mijn reis bij elke ontmoeting tal van vragen kregen.

Daarnaast heb ik besloten mijn carrière als werktuigbouwkundig engineer achter mij te laten en een carrière switch te maken.

Zo ben ik in 2020 een traineeship gestart bij een coachbedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met mensen die arbeidsongeschikt geraakt zijn de stap te helpen maken naar re-integratie. En ben ik in 2021 de tweejarige geaccrediteerde combinatie studie tot Holistisch coach en Leefstijl coach gaan volgen en ben ik OPcoachingandhealth gestart.

Opleidingen

  • Moxa selfcare 2023
  • Holistisch leefstijlcoach 2021-2023 *geaccrediteerd
  • Bachelor of Science: Werktuigbouwkunde 2012-2016
  • School van het leven: Zelfontwikkeling en Levenservaring

Naast bovengenoemde opleidingen en cursussen worden er regelmatig bijscholingen en workshops gevolgd.

Meer weten over mij en mijn diensten?

OP coaching and health

Bekijk de diensten of neem contact met mij op.