Diensten

Coaching

Een coachtraject bij OPcoachingandhealth is altijd 1 op 1. Afhankelijk van de hulpvraag spreken we samen af hoeveel sessies wij hier aan besteden. Halverwege en aan het einde van het traject evalueren we samen waar jij staat en of we bijstellen. Meestal vindt er een coachsessie plaats één maal in de twee weken. En duurt deze 1-1.5 uur.

Tijdens de coachgesprekken kunnen er verschillende oefeningen ingezet worden afhankelijk van de situatie op dat moment. Hierbij wordt altijd afgestemd op jouw behoefte, maatwerk dus.

Binnen OPcoachingandhealth wordt gewerkt vanuit de visie waarbij we de mens als geheel zien. Waarbij fysieke, mentale, emotionele, energetische en zingeving aspecten verband houden met elkaar, er een wisselwerking tussen deze delen plaats vindt en deze elkaar beïnvloeden. Ook hierbij wordt altijd afgestemd op jou en jouw behoefte.

Diensten

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens een persoonlijk ontwikkelingstraject gaan we focussen op jouw groeien als mens. We gaan onderzoeken waar jij tegen aanloopt, wat er dan bij jou gebeurt, wat de onderliggende oorzaak is, wat jij nodig hebt om hierin te groeien en (het mooiste) de stappen zetten en groeien naar een beter leven. Ook als jij op dit moment nog niet weet wat dat is, maar het gevoel hebt vast te zitten. Persoonlijke ontwikkeling gaat altijd gepaard met het vergroten van meer inzicht in jouwzelf.

Een aantal voorbeelden:

 • Inzicht in jouwzelf vergroten
 • Zelfvertrouwen vergroten
 • Zelfwaardering vergroten
 • Zelfcompassie vergroten
 • Grenzen stellen en bewaken
 • Betere balans tussen geven en ontvangen
 • Beter omgaan met negatieve gedachten
 • Beter omgaan met stress
 • Beter omgaan met vermoeidheid
 • Loslaten
 • Leren makkelijker te ontvangen
 • Liever naar jezelf zijn
 • Beter keuzes maken
 • Beter omgaan met angst
 • Meer je gevoel/intuïtie volgen
 • Verbinding met je gevoel vergroten

Het is ook mogelijk om een BodyDrumRelease sessie te boeken om samen aan jouw blokkades te werken en deze te doorbreken. Body Drum Release is een krachtige methode om stress, emoties, angsten en trauma’s te verwerken en zo diepe ontspanning, rust en kracht te ervaren. Ook kun je waardevolle antwoorden en inzichten krijgen.

Is er een ander punt wat jij graag verder wilt ontwikkelen of meer inzicht in wilt verkrijgen? Of wil je graag een BodyDrumRelease sessie boeken? Neem eens contact op en dan kijken we samen wat wij hiermee kunnen doen.
Meer weten over coaching?

Leefstijl

Als leefstijlcoach verzorg ik complete leefstijl trajecten. Er kunnen verschillende doelen zijn om een leefstijl traject te volgen, zoals:
 • Mentale- en fysieke weerbaarheid vergroten
 • Vitaler worden
 • Fitter voelen
 • Energieker voelen
 • Beter in balans komen
 • Burn-out herstel
 • Afvallen
 • Gezondheid vergroten
 • Levensduur vergroten
 • En nog veel meer…

Wat gaan we hierin doen..?

We gaan kijken hoe we met kleine stapjes jouw voedingsstijl kunnen verbeteren. Afgestemd op jou! Misschien heb je al eerder geprobeerd je voedingsstijl aan te passen maar lukte dit niet of maar voor even. Hier kijken we dan ook naar. Geen moeilijke en complexe diëten, maar goede implementeerbare stappen zodat jij het goed en blijvend toe kunt passen.

Daarnaast kijken we naar jouw beweegstijl. Hoe ziet deze er nu uit en welke verbeterstapjes zijn mogelijk. Misschien is er iets wat je tegen houdt om meer te bewegen of heb je het wel geprobeerd maar lukt het gewoon niet. Ook hier besteden wij dan aandacht aan. Of ben jij toe aan een volgende stap! Dan gaan wij deze in kaart brengen.

Ook kijken we naar jouw stress, ontspanning en slaap. Welke plaats heeft ontspanning nu in jouw leven en hoe gaat het met slapen. Welke vormen van stress ervaar jij in jouw leven en welke impact heeft dit. We gaan inzichtelijk maken welke rol en impact stress in jouw leven heeft. We gaan passende vormen voor ontspanning en herstel voor jou zoeken en dit een goed werkende plaats in jouw leven geven.

Het uitgangspunt is altijd om stapjes te nemen die passend en mogelijk zijn voor jou en om een duurzame leefstijl neer te zetten die blijvend kan zijn!
In mijn visie zijn de drie pijlers voeding, beweging en stress, ontspanning en slaap met elkaar verbonden en beïnvloeden zo ook elkaar. Afhankelijk van jouw vraag en behoefte en hoe jouw leefstijl er nu uit ziet zal er meer of minder focus op de verschillende pijlers liggen.

Om jou een nog completer beeld van jouw gezondheid te kunnen geven en jouw vitaliteit nog meer te kunnen vergroten werken we samen met een orthomoleculair therapeut en is er de mogelijkheid om door middel van een bloedtest nog meer inzicht in jouw gezondheid te krijgen. Om zo met een multidisciplinaire aanpak jouw vitaliteit te vergroten. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Ben jij klaar om jouw welzijn te vergroten? Neem dan contact op voor een leefstijl traject. Meer weten over coaching?

Burn-out en langdurige vermoeidheid

Burn-out, langdurige vermoeidheid of plotse vage klachten kunnen lastig zijn om mee om te gaan.
In de reguliere gezondheidszorg kan het lastig zijn om de juiste hulp te vinden om jou er weer helemaal bovenop te krijgen, en op die manier dat het ook blijvend is.
Daarvoor wil OPcoachingandhealth een oplossing bieden.
Ervaar je al langere tijd stress en wil je daar bij geholpen worden? Neem dan ook zeker contact op want voorkomen is beter dan genezen!

Veel voorkomende problemen zijn dat er na de eerste periode van rust en herstel klachten en schommelingen aanwezig blijven, het uitblijven van volledig herstel of opnieuw te maken krijgen met een burn-out, vermoeidheid of vage klachten.
De missie is dan ook om jou te begeleiden naar duurzaam herstel.

Iedere persoon en iedere situatie is verschillend. Hierdoor is er dus ook niet één standaard oplossing.
De begeleiding bestaat uit maatwerk afgestemd op jouw situatie.
Er is oog voor jouw klachten en ook de moeilijkheden waar je tegen aanloopt door de situatie waar je nu in zit.
Zo kan het voorkomen dat je weinig begrip ervaart vanuit jouw omgeving voor jouw huidige situatie of dat het omgaan met jouw huidige situatie erg zwaar valt.
Naast dat er gekeken wordt wat er in de huidige situatie gedaan kan worden om jou er weer bovenop te krijgen wordt er ook gekeken naar de onderliggende oorzaken waardoor het is ontstaan.

Want alleen door de rotte wortels weg te halen zal je weer volledig gezond kunnen groeien en bloeien.

Wanneer nodig kan er ook advies gegeven worden, of meegedacht worden, over begeleiding door derden.
Zo hebben we onder andere een samenwerking met een orthomoleculair therapeut.

Ik help je graag inzicht te krijgen in wat er gebeurt en begeleid je graag om er beter mee om te gaan en op een duurzame manier stappen vooruit te maken richting een fit en stabiel leven.

Zegt jouw gevoel “dit heb ik nodig” neem dan contact op en dan kijken we samen wat we kunnen doen.
Meer weten over coaching?

Re-integratie

In samenwerking met Bogaart-co-coaching voert OPcoachingandhealth re-integratie trajecten uit.

Zo voeren we de volgende re-integratie diensten uit in opdracht voor het UWV.

 • Werkfit maken
 • Naar werk
 • Modulaire re-integratiediensten

Ontvang je een uitkering van het UWV en is er bepaald dat je gebruik mag maken van de re-integratiediensten, dan kun je bij ons terecht.

Wil je graag begeleiding bij je re-integratie vanuit je werkgever of jouzelf, bijvoorbeeld omdat je uitgevallen bent met ziekte of herstellende bent, of in combinatie met begeleiding naar ander werk, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen OPcoachingandhealth sta jij als mens en jouw ontwikkeling centraal.

Waarbij we ieder mens als uniek zien en ieder traject als uniek zien. Wat bij de één werkt, werkt misschien niet bij de ander. Daarom zijn onze trajecten maatwerk, ook al lijken situaties op elkaar.

Meer weten over coaching?

Tarieven

Coaching is een investering in jezelf waar je de rest van je leven de vruchten van plukt

coachsessie

€90,-

1 – 1,5 uur

10% korting bij afname meerdere coachsessies

Leefstijl sessie

€67,50

60 minuten

 

Leefstijl start

€304,-

Body drum release

€80,-

Body Drum Release is een krachtige methode om stress, emoties, angsten en trauma’s te verwerken en zo diepe ontspanning, rust en kracht te ervaren. Ook kun je waardevolle antwoorden en inzichten krijgen.

Ontspansessie

€60,-

Tijd om te ontspannen en jouw herstelsystemen aan te zetten met ademhaling en moxa

 

intake

€20,-

Gratis wanneer we samen starten

Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid om telefonisch kennis te maken